uppkopplad E-handel efter starten : en bok om att driva e-handel pdf epub

uppkopplad E-handel efter starten : en bok om att driva e-handel pdf epub

E-handel efter starten : en bok om att driva e-handel

  • Siffra: 718802385387786
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.9/5 (Votes: 4842)
  • Paperback : 112 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

«Boken ger handfasta råd och berättar rakt upp och ner om hur det är att vara e-handlare. Jag är imponerad över hur Mats har lyckats fånga så många sanningar och viktiga perspektiv. Boken är till för dig som är entreprenör, ledare eller en människa som vill förändra och följa sina drömmars mål. Jag blir varm och glad när jag läser den.»
Jenny Johansson
Head of marketing och grundare av utbildningen Konceptutvecklare e-handel på Högskolecentrum Bohuslän

Äntligen en svensk bok om e-handel som inte fokuserar på teknik. Den kan jag rekommendera för både de som funderar på att starta e-handel och för de som kanske «kört fast».
Arne Andersson
E-handelsspecialist PostNord (Posten)

Mats Ingelborn är född entreprenör och startade sitt första företag bara 16 år gammal. Nu 30 år senare har han en gedigen erfarenhet av företagande i såväl Sverige som utomlands.
Mats har sin bas i data- och IT-branschen men har även jobbat med reklam, videoproduktion och nu senast online-media. Att kasta sig över nya utmaningar är det som får honom att leva och just nu läser han en journalistutbildning för att bättre förstå de villkor han står inför som ägare till ett mediaföretag.
I den här boken tar han upp en del av de erfarenheter och överraskningar han fått i och med att han 2003 lanserade en e-handel inom mode och underkläder: Calzessa.com.
Mats bloggar om företagande, e-handel, böcker och relationer på http://www.ingelborn.com och du kan följa honom som @matsing på Twitter.

Relaterade böcker