läsa Dikter och stycken. Volym I epub pdf

läsa Dikter och stycken. Volym I epub pdf

Dikter och stycken. Volym I

  • Siffra: 735379897493390
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 3.9/5 (Votes: 2636)
  • Paperback : 195 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Den bok Du nu håller i Din hand är den första av två med egna dikter och betraktelser. Efter några års samlande har jag bestämt mig för att ge ut dem. Mina tankar och intryck har alltid formulerat sig bäst i diktform.

Jag som skriver heter Gun Jalmo Karlsson, bor i Göteborg, är född i Stockholm och har en akademisk examen i teologi. Jag har arbetat med vårdande uppgifter i diverse kyrkliga sammanhang samt i kommunen. Jag har tyckt om att skriva 0ch har medverkat i översättningen av Johannes av Korsets "Levande kärlekslåga" (Karmeliternas förlag). Den kristna tron, mötet med människor, naturen, konst, klassisk musik inspirerar mig, liksom det storartade att få leva och lära, uppleva och skapa. Viljan att dela med sig och att känna igen sig i andras erfarenheter hör också hit. "Allt verkligt liv är möte" säger den judiske filosofen Martin Buber.

Hoppas Du ska finna något som talar just till Dig.

Relaterade böcker