Sälj skinnet innan björnen är skjuten : I2M Idea to market pdf ebook

 Sälj skinnet innan björnen är skjuten : I2M Idea to market pdf ebook

Sälj skinnet innan björnen är skjuten : I2M Idea to market

  • Siffra: 104052021184850
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.7/5 (Votes: 1309)
  • Paperback : 145 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

VARNING! MATERIALET I BOKEN KAN VARA BEROENDEFRAMKALLANDE : )

"SÄLJ SKINNET INNAN BJÖRNEN ÄR SKJUTEN" ÄR ALLTSÅ TITLEN. ÄR INTE DET EN KNASIG TITEL MED TANKE PÅ ATT DET HANDLAR OM IDÉUTVECKLING?
Skojar du? Det är ju en perfekt titel. Den beskriver exakt vad det handlar om. Man bör undersöka om idén har marknadspotential innan det satsas stora ekonomiska resurser. Särskilt om man har en tajt budget.

OK, MEN HUR GÖR MAN DET DÅ?
Det är det som är så coolt. Den här boken beskriver Raft-modellen. Till skillnad från många andra böcker förklarar den här faktiskt "Hur" man kan utveckla en idé och inte bara "Att" man ska eller "Varför" man bör göra på ett visst sätt. Förutom bokens självklara innehåll om marknadsanalyser, produktutveckling och målgrupper så finns det konkreta exempel på "Hur du...
...skapar riktigt bra idéer."
...presenterar dig trovärdigt."
...väljer rätt personer för dina möten."
...ställer smarta frågor som gör skillnad."
...utvecklar idéer utan pengar."
...säljer idéer, utvecklade eller inte."

WOW, NÅGOT MER?
Visst. Med den här boken kan du förverkliga just Din idé. Genom att kombinera "kaosets skapande kraft" med "ordning och reda" kan underverk växa fram. Givetvis finns det beskrivningar på hur man gör det också...

OJ, HUR DÅ?
Förutom exempel där Raft-modellen använts finns det nästan 100 sidor arbetsmaterial. Allt ifrån viktiga frågeställningar till konkreta intervju frågor och förklaringar till vem och varför vissa frågor ska ställas. När materialet är färdigarbetat så har du ökat chanserna för att just Din idé ska nå marknaden. Hur coolt som helst.

Relaterade böcker