ladda ner Älskade Jackie pdf

ladda ner Älskade Jackie pdf

Älskade Jackie

  • Siffra: 948236267145242
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.4/5 (Votes: 1849)
  • Paperback : 148 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Nathan var på väg att såra henne igen, ordentligt den här gången, och han kunde känna hur smärtan skar även i honom.

Om du varit någon annan än den du är, Jackie, skulle det vara mycket enklare att avstå från dig. Jag vill inte känna som jag gör för dig. Kan du förstå det?

Ja, fast jag önskar att jag inte gjorde det. Men vad du inte förstår är att jag aldrig ger upp. Det beror på mina irländska rötter. Jag vill ha dig, Nathan, och det kvittar hur långt eller hur fort du springer, jag kommer ikapp dig. Och när jag gör det kommer dina fina planer att rasa som dominobrickor. Och du kommer att tacka mig i slutändan för ingen kan älska dig som jag.

Nathan tittade efter henne när hon gick, och han förstod att hans liv förändrats för alltid ...

Relaterade böcker