uppkopplad Magic! 5 Elevpaket (Bok + digital produkt) pdf epub

uppkopplad Magic! 5 Elevpaket (Bok + digital produkt) pdf epub

Magic! 5 Elevpaket (Bok + digital produkt)

  • Siffra: 837501459208901
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.0/5 (Votes: 3024)
  • Paperback : 123 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Ännu mera Magic!
Den nya upplagan av Magic! 5 ger dig ännu bättre verktyg för att utmana och stötta dina elever. Tillsammans med lärare som har använt Magic! i flera år har vi ytterligare utvecklat serien. Även om vi lagt till material och utökat med fler övningar är grundtanken den samma - Magic! fungerar för hela klassen även om dina elever har olika förutsättningar och behov. 
Beställningsinformation om Magic! 5 elevpaket, upplaga 1, hittar du nedan.
Elevpaketet - allt dina elever behöver

Med Magic! 5 elevpaket får eleverna varierad träning med möjlighet till värdefull repetition och måluppfyllelse. Du som lärare får tillgång till redskap som väcker elevernas nyfikenhet och ger tydliga resultat. 

Magic! 5 elevpaket består av fyra delar: Textbook, Workbook, Word Trainer och digital del.

TEXTBOOK
I Textbook möter vi fyra ungdomar och deras vänner från olika länder, som ger en inblick i den engelsktalande världen. Dialoger varvas med texter i många olika genrer och glosorna ligger, som läs- och lyssningsstöd, genomgående på samma uppslag som texten. Texter och glosor finns inlästa i den digitala delen.

Text- och hörutdragen från nivåanpassade romaner lockar eleverna att läsa längre texter. Romanerna med ordlista finns att köpa i Magic! 5 Class Library.

I Textbook finns också resurssidorna Magic Pages som bland annat innehåller grammatikförklaringar med tydliga exempel, klassrumsfraser, bildordlistor, exempeldialoger och alfabetiska ordlistor.

DEN DIGITALA DELEN
I den digitala delen, som ingår i elevpaketet, finns texter och glosor inlästa med autentiska röster och visas med textföljning. Här finns också interaktiva övningar för mängträning och utmaning. Övningarna som är kopplade till målen tränar glosor, fraser, hörförståelse, stavning och grammatik. I mini-grammatiken hjälper Maggie Magic till och förklarar grammatiken i korta filmer.
I Check Yourself får eleven utvärdera sin insats och testa sina framsteg.
I de självrättande läs- och lyssningsövningarna Want Some More? utmanas eleven ytterligare. I den digitala delen finns nu också facit till Workbook.

Den digitala delen, som fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon, är giltig i fyra år och ärvs mellan elever. 

WORKBOOK

Workbook är ett förbrukningshäfte med många och varierade övningar. Eleven skriver i häftet och arbetar med reception, produktion och interaktion, allt tydligt samlat. Instruktionerna är inledningsvis på både svenska och engelska men de svenska översättningarna fasas medvetet ut när eleverna bekantat sig med instruktionerna. Eleverna hittar facit till Workbook i den digitala delen och kan titta i det digitalt eller skriva ut det.

Workbook kan, för kommande grupper, beställas i 10-pack.

WORD TRAINER

Word Trainer är ett självrättande gloshäfte som övar de viktigaste orden från varje kapitel. Här planerar, loggar och utvärderar också eleven sitt arbete. Kopplingen till det centrala innehållet är tydlig, strategier presenteras och eleven vet vilka kompetenser och förmågor som tränas. I häftet presenteras också olika strategier för ordinlärning och extra korsord.

Word Trainer kan, för kommande grupper, beställas i 10-pack.

Magic! 5 UPPLAGA 1

Den tidigare upplagan av Magic! 5 finns fortfarande att beställa för komplettering. Kontakta din ordinarie återförsäljare eller Studentlitteraturs  kundservice på [email protected] eller 046-31 21 00.

ISBN till första upplagans delar finns här.

Relaterade böcker