ladda ner online Chez nous 3 Textbok inkl. ljudfiler och elevwebb pdf ebook

ladda ner online Chez nous 3 Textbok inkl. ljudfiler och elevwebb pdf ebook

Chez nous 3 Textbok inkl. ljudfiler och elevwebb

  • Siffra: 550984500522694
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.6/5 (Votes: 2831)
  • Paperback : 150 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Soyez les bienvenus chez nous!

Chez nous är en läromedelsserie som bjuder in eleven till det franska språket och den fransktalande världen.

I Chez nous 3 för årskurs 8 får eleven möta det fransktalande Europa.

Textboken
Textboken består av fyra kapitel samt en följetong. Varje kapitel innehåller en A-text (dialogform), B-text (dialog- och berättandeform) och en C-text (berättandeform). Kapiteltexterna tar upp vardagliga situationer och händelser. Eleverna inspireras till att uttrycka egna åsikter och utbyta erfarenheter. Precis som i bok 2 möter eleverna Regardez efter varje kapiteltext. Under rubriken Fenêtre ouverte finns informativa faktatexter om franska företeelser. I anslutning till varje kapitel finns i Chez nous 3 brev från ungdomar som bor i fransktalande länder i Europa. De berättar om sina länder och sin fritid. Eleverna får även lyssna till fransk musik av olika slag. Boken avslutas med en spännande följetong i fyra delar.

Övningsboken
Övningsboken innehåller varierande övningar som tränar alla färdigheter. Det finns en stor mängd hörövningar som hjälper eleverna att öva upp strategier för att uppfatta betydelsebärande ord och sammanhang. Varje kapitel avslutas med en utvärdering. I Chez nous 3 finns det en uttalskurs.

Övningsmästaren
Nu finns både ljudfiler, glosträning och övningar till Chez nous samlat i Övningsmästaren. Materialet är kostnadsfritt och fungerar lika bra på dator, surfplatta som mobil. Läs mer på www.ovningsmastaren.se

Chez Nous finns även som onlineböcker. De innehåller funktioner som uppläsning av text, zoomverktyg, skriva och rita samt sätta ut bokmärken, göra noteringar och anteckningar.

Till Chez nous 3 finns även Färdighetsprov i franska för årskurs 8. Proven testar färdigheterna höra, skriva, tala och läsa.

Relaterade böcker